17
decembrie
18
decembrie
-
2
+
Eficiente

Junior Suites

Suficient de spațioase, camerele Junior Suites sunt dotate cu paturi Twin sau pat King size, WIFI, birou de lucru și o bucătărie cu mini frigider, cuptor cu microunde și veselă. Sunt extrem de plăcute dacă îți cauți cazare la preț atrăgător în București Militari, fie că ești doar în trecere, vrei să explorezi orașul mai multe zile sau ai o întâlnire importantă. Pasionat de sport? Excelent! Îți oferim acces gratuit la sala de fitness și piscina în aer liber din complex (deschisă vara).

Suprafață de 36mp

2 paturi Twin

Pat King size

WI FI

Birou

Chicinetă

Minibar

TV LED

Cabină de duș

Uscător de păr

Sală de fitness

Balcon

Cazarea ta ideala

in București Militari

Poziționate în Militari, la 200m de stația de metrou Preciziei și de mijloacele de transport către centrul orașului. Ai acces direct la autostrada A1 și aeroport.

Ideale pentru

călătorii de afaceri sau de relaxare

Departe de aglomerație, un adevărat refugiu unde să te pregătești pentru evenimentele de a doua zi. La un minut distanță de sediile celor mai cunoscute companii multinaționale, într-un parc cu o multitudine de facilități - West Gate Business Park.

Ofertă de Sărbători

de la
45€ / noapte
valabil până la 05 ianuarie 2019

În perioada Sărbătorilor, la Studio One Accommodation Suites stai mai mult și plătești mai puțin pentru orice cameră alegi. Discount de până la 20 Euro / pachet de 4 nopți. 

Rezervă acum

Pentru informații suplimentare

sună-ne, la numărul 021 539 05 45 sau Trimite-ne un mesaj